▽詳しいレシピはこちらのブログから♪
『てぬキッチンのブログ』⇒ https://www.tenukitchen.com/entry/2019/04/30/200701

【釜玉塩バターうどん】
今日は、かなり手抜きだけど絶対ハマる『釜玉塩バターうどん』を作りました。
冷凍うどんをレンジで解凍して生卵に絡めて、調味料で味付けするだけ。
バターが絡むことで、濃厚釜玉うどんになり完全に病みつきになること間違いなし!
めちゃくちゃ簡単なので、お腹が空いたらぜひこちらをお試しいただきたいです。

〈材料〉
冷凍うどん 1玉
卵 1個
バター 10g
塩 適量
ブラックペッパー 適量
しょうゆ 数滴
ねぎ お好みの量

▽チャンネル登録はこちらから♪
⇒http://www.youtube.com/channel/UC1HZhN0HjriRUhqH7wGyRQg?sub_confirmation=1

【Udon with raw egg&salt butter】
Today, I made “Udon with raw egg&salt butter” which is quite unfriendly but absolutely addicted.
Simply thaw frozen udon in a microwave oven, entangle it with raw eggs, and season with seasoning.
The butter is entangled in it and it is sure that it becomes rich and delicious and completely addictive!
It’s so easy it’s easy to try it if you’re hungry.

〈INGREDIENT〉
Frozen udon 1
1 egg
Butter 10g
Salt as needed
Black pepper as needed
Some drops of soy sauce
Green onion as needed

▽Subscribe to my channel♪
⇒http://www.youtube.com/channel/UC1HZhN0HjriRUhqH7wGyRQg?sub_confirmation=1

◎お仕事の依頼等はこちらまで→tenukitchen_tenukin@yahoo.co.jp

——————————————————————————
楽曲提供:フリーBGM DOVA-SYNDROME by http://dova-s.jp/
——————————————————————————

powered by Auto Youtube Summarize

Twitterでフォローしよう

おすすめの記事