なんだかんだでいい動画となっているんでないかい。
低評価3いくのかい、いかないのかいwwwww
こういうのってさーカワイイのとかもやってるtvとかがパクると急上昇になったりしてな
わたしの名はすず、なにを隠そう戦後生まれだ。
いまきた 説明文ないの?どこー
わたしの動画が好きで好きでたまらないおまえら~
最近きなこ揚げパン系のつまらない動画増えてるからな
まんぷくcafeこれは・・もはや死亡フラグか・・・?なんなのか・・
なんだかんだで見てしまうな~
きなこ揚げパンで14とか荒れ過ぎわろwww
きなこ揚げパンで【青春の味】きなこたっぷり「揚げパン」の作り方~給食で食べていたあの頃の味を再現!!出てくると思わなかったわ
君の名は・・・きよし
まんぷくcafe死亡フラグか・・・?
きなこ揚げパンで検索したら上の方出てきた
This is description
給食の揚げパンを当時は何も考えず食べていた
大人になって分かった揚げパンの魅力
なつかし青春の味
機会あればまた食べてみたい
あの日々を思い出せる
最高のひと品です
もう一度あの頃に戻ってみませんか?【材料】
強力粉:200g
グラニュー糖:20g
ドライイースト:3g
塩:2g
牛乳:130cc
バター:20g【作り方】
➀ボウルに強力粉、グラニュー糖、ドライイースト、塩、牛乳を入れる※1
➁カードもしくは手で生地をひとまとめにする
➂生地を台に移し、5分ほどこね、生地が手に付かなくなればOK※2
➃バターを練り込ませ、ある程度こねる※3
➄ボウルに生地を入れ、ラップをし50分間発酵させる
➅フィンガーテスト※4
➆ボウルを逆さにし、生地を台に移す
➇手の甲を使い、生地内のガスを抜く
➈カードを使い、3等分のサイズに切る
⑩手のひらで生地を転がし、丸める
⑪濡れた布を被せ10分間休ませる
⑫手で生地内の気泡を潰し、広げてゆく※5
⑬両端をたたみ、三つ折りし、合わせ目をつまみ閉じていく
⑭お好みのサイズ感まで転がし広げる
⑮クッキングシートを生地の数にカットし、天板に敷き込む
⑯シートの上に生地を置く
⑰マグカップを天板の上に置き、40℃30分間発酵させる
⑱フライパンに油を注ぎ、菜箸の先が細かい泡が静かに出たらシートごと油を入れる※6
⑲5分ほど揚げる
⑳きなことグラニュー糖をビニール袋に入れ、少し粗熱を取ったパンを入れる
㉑器に移し、袋に残った粉をかける
㉒完成ポイント
※1生地が固いようであれば牛乳を追加する
※2最初だけ生地がべたつきますが、揉み込むと次第に無くなる
※3生地が分離するが、気にせず揉み込み
目安は約10分ほど。生地の表面が細かくなめらかになるまでこねる
生地のでこぼこが無くなるまで転がす
※4指で生地を指し、戻らなければOK
※5手では無く、麺棒でも可
※6そのままシートから生地を外すとふっつくため油の中で外す
※7焦げやすいため様子を見ながら揚げる●ツイッター
→https://twitter.com/manpuku_cafe●ブログ
→http://yuyakamen.livedoor.blog/●インスタグラム~
→https://www.instagram.com/manpuku_cafe/?hl=jaI was eating fried bread for lunch without thinking about it at that time.
The appeal of fried bread as an adult
Nostalgic youth taste
I want to try it again if I have a chance
I can remember those days
The best dish
Would you like to go back to that time again?【material】
[How to make] ➀ Put strong flour, granulated sugar, dry yeast, salt and milk in a bowl *1
Strong powder: 200g
Granulated sugar: 20 g
Dry yeast: 3g
Salt: 2g
Milk: 130cc
➁ Put the dough together with a card or hand
➂ Transfer the dough to a table, knead for about 5 minutes, OK if the dough is out of your hands *2
➃ Knead butter and knead to some extent *3
➄ Put dough in bowl, wrap and ferment for 50 minutes
➅ Finger test *4
➆ Turn the bowl upside down and transfer the dough to the table.
➇ Use the back of your hand to remove gas from the fabric
➈ Use card to cut into 3 equal parts
⑩ Roll the dough with your palm and roll it
⑪ Cover with a wet cloth and rest for 10 minutes
⑫ Crush air bubbles in the fabric with your hand and spread it out*5
⑬ Fold both ends, fold in three, and close the joints
⑭ Roll to the desired size and spread
⑮ Cut the cooking sheet into pieces and lay it on the top plate.
⑯ Place the dough on the sheet
⑰ Place the mug on the top plate and ferment at 40℃ for 30 minutes
⑱ Pour the oil into the frying pan, and add the oil with the sheet when the bubbles with fine chopsticks gently come out *6
⑲ Fry for about 5 minutes
⑳ Kinako Put the granulated sugar in a plastic bag and put the bread with a little rough heat.
Transfer to a container and sprinkle the remaining powder on the bag
㉒ completedpoint
*1 If the dough looks hard, add milk
*2 The dough gets sticky only at the beginning, but gradually disappears when kneaded.
*3 The dough separates, but rub it without worrying about it
A guideline is about 10 minutes. Knead until the surface of the dough is fine and smooth
Roll the dough until it is smooth
*4 Point the dough with your finger and OK if you do not return
*5 Rolling pin is also acceptable
*6 If you remove the fabric from the sheet as it is, it will stick and be removed in oil.
*7 Fried while watching the situation because it is easy to burnblog
https://yuyakamen.com/
https://twitter.com/yuya70328
>>17 おつかれ。いつもありがと
>>17 ありがとう
>>17 おつおつ
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